Uralja a hr-menedzsment megoldások piacát az SAP felhő megoldása

SAP felhőA humán erőforrás menedzsment megoldások piacát az SAP felhős hr megoldása uralja – állítják egybehangzóan a Forrester Research, a Gartner és az IDC piacelemzők.

A Forrester szerint a német gyökerű szoftvercég jelenleg a piacvezető a kínálatot, a stratégiát és a piaci jelenlétet figyelembe véve. A kutatócég a humán erőforrás megoldások képzési és teljesítmény menedzsment képességeit vizsgálta tanulmányában. Az elemzés szerint: „A SuccessFactors integrált eszközt ad az ügyfeleknek. A termékek támogatják a mobilhasználatot, beleértve az offline mobil hozzáférést, és olyan keresési lehetőséget kínál, ami lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtalálják a számukra fontos információt, emellett intuitív felhasználói felülettel könnyíti meg a használatot.”

Az SAP SuccessFactors szoftvereit világszerte több mint 6000 vállalat 45 millió felhasználója veszi igénybe.

A Gartner tavaly októberi tanulmánya* a legmagasabb pontszámot adta az SAP szoftverének két kategóriában is. Ez a nagyobb globális szervezeteknek kínált alap HR funkcionalitás és tehetséggondozás, valamint az európai központú középvállalatoknak szánt humán erőforrás menedzsment modulok esetében. A Gartner egy másik, tavalyi elemzése a közepes és nagyvállalati felhasználására szánt felhőalapú humán erőforrás menedzsment rendszereket vizsgálta, és szintén piacvezetőnek nevezte az SAP SuccessFactors-t az átfogó koncepciót és a megvalósítást figyelembe véve.

Az IDC felmérése a kutatás-fejlesztés, a piaci lendület, a portfólió szélessége, a szállító aktivitása és globális elérése szempontjából azonosította piacvezetőként a SuccessFactors-t. A megoldás az IDC toborzás, képzés, teljesítmény és kompenzáció menedzsment témában végzett piaci felmérésében is első helyen végzett. A tanulmány szerint folyamatos az innováció annak érdekében, hogy annak valamennyi modulja releváns maradjon és lépést tartson a legújabb trendekkel és technológiákkal.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A francia kormány újra elítélte az orosz internetes beavatkozásokat

sze febr 22 , 2017
ShareTweetPinShareElfogadhatatlan beavatkozási formának nevezte vasárnap azokat a francia elnökválasztási kampányt érő kibertámadásokat Jean-Marc Ayrault francia külügyminiszter, amelyek mögött Párizs Oroszországot gyanítja. A függetlenként induló Emmanuel Macron kampánystábja a héten azt állította, hogy orosz állami források szándékosan terjesztenek rágalmakat az elnökjelöltek közül legkevésbé oroszbarátnak számító centrista politikusról. Azt is jelezte az […]

És még ez is...