Immár Magyarországon is elérhető a Google prémium analitikai terméke

A Google prémium terméke az Analytics 360 Suite egy professzionális felhasználásra szánt termékcsomag, ami biztosítja a marketingszakemberek számára azokat az információkat amik a bevétel növekedéséhez vezethetnek.

A termék segítségével pontos adatok gyűjthetők az összetett vásárlási folyamat egyes pillanatairól, amelyek elemzése a marketing tevékenység hatékonyabbá tételében, a megfelelő stratégiák kialakításában és az eladások növelésében segíti a vállalkozásokat. A Google Analytics 360 Suite csak a Google által minősített partnereken keresztül érhető el.

Ahhoz, hogy egy ügynökség ilyen partnerré váljon, szigorú elvárásoknak kell megfelelnie. 2016. decemberében a Google két Premium Partner ügynöksége, az INTREN és a JabJab Online Marketing is megszerezte a minősítést, így hazánkban és a régiónkban is jogosultak a Google Analytics 360 Suite termékeinek értékesítésére, a tanácsadás és az összetett bevezetési folyamat támogatása mellett. Ezzel az itthoni online vállalkozások számára lényegesen egyszerűbbé válik a Google termékportfoliójának teljes körű kihasználása.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bumseop Lee az LG Electronics Magyar kft. és a régió tíz országának élén

szo jan 21 , 2017
ShareTweetPinShareJanuártól új ügyvezető igazgató, Bumseop Lee irányítja az LG Electronics magyarországi leányvállalatát, amely régiós központként további tíz délkelet-európai ország tevékenységét koordinálja (lásd keretes).  Lee Magyarországra érkezése előtt az LG romániai leányvállalatának vezetője volt, azt megelőzően pedig a kelet-európai, dél-amerikai, közel-keleti és afrikai régióban valamint a Független Államok Közösségében szerzett nemzetközi […]

És még ez is...