Az interneten is lekérdezhető az e-matricák érvényességi ideje

Az interneten is lekérdezhető keddtől díjmentesen az online vagy sms-ben vásárolt autópálya matricák lejárati ideje — közölte a Biorobotok Informatikai és Adatfeldolgozási Kft.

Az új szolgáltatás az e-autopalyamatrica.hu portált működtető kft. új fejlesztése, amelyben néhány adat megadásával lehetőség van a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. viszonteladói hálózatában online vagy sms-ben vásárolt matricák érvényességi idejének ellenőrzésére. A szolgáltatás, amely a zrt. adatbázisából nyeri az adatokat, a benzinkúton vásárolt éves matricák érvényességét egyelőre nem tudja ellenőrizni. Az MTI-nek a kft. képviselője elmondta, hogy a fejlesztésre azért volt szükség, mert az ügyfelek gyakran ellenőrizték telefonhívással matricájuk érvényességi idejét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minden ötödik fiatal rosszul alszik a közösségi média miatt

pén jan 20 , 2017
ShareTweetPinShareMinden ötödik fiatal rendszeresen felkel éjjel, hogy ellenőrizze üzeneteit a közösségi médián, s ezért jóval fáradékonyabbak, mint nyugodtan alvó társaik, ami nyomot hagy a közérzetükön – állapította meg egy új kutatás. A válaszadók közül minden ötödik mondta, hogy szinte minden éjjel felkel, hogy csatlakozzon a közösségi médiához. Erre jellemzően több […]
okostelefon

És még ez is...