Xerox: Dominik testvér visszatér

A Xerox arra fókuszál, hogy megújítsa a módját annak, ahogy a világ kommunikál, kapcsolatot teremt és dolgozik. Ennek megfelelően készítette el a cég az innovatív megoldásait, szolgáltatásait bemutató reklámfilmjét, amely ismét a kódexmásoló szerzetesek világában játszódik.

A Xerox megbízásából ugyanis negyven évvel ezelőtt, 1977-ben elkészült a vállalatot népszerűsítő reklámfilm, a Dominik testvér. Ebben a kódexmásoló szerzetes hívja segítségül a technikát, amikor ötszáz példányban kell sokszorosítania a friss kéziratot. A Xerox nyomtatón ezt a feladatot villámgyorsan megoldja és büszkén adja át az eredetivel mindenben megegyező másolatokat a kolostor vezetőjének. Ez a hirdetés akkoriban óriási sikert aratott. A reklámtörténetbe is úgy vonult be, mint minden idők egyik leghíresebb Super Bowl reklámja.

2017-ben már nem elég csupán másolatokat készíteni. A világ sokkal szerteágazóbb, bonyolultabb lett. Ezt ragadja meg a most debütáló új Dominik testvér reklámfilm, amelyben a barátnak minden eddiginél nehezebb dolga akad. Nem csupán ötszáz másolatot kell készítenie az eredeti kéziratból, hanem azokat 35 nyelven, személyre szabva kell megosztania, és eljuttatnia hét kontinensre. Ismét csodát visz végbe köszönhetően a modern Xerox technológiának, amelynek révén bármilyen dokumentum lefordítható, perszonalizálható, biztonságosan megosztható, sőt akár egy bögrére is rányomtatható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Trump számítógépes biztonsággal foglalkozó testület élére nevezte ki Giulianit

sze jan 18 , 2017
Donald Trump megválasztott amerikai elnök számítógépes biztonsággal foglalkozó tanácsadó testületet hív életre, s ennek irányításával Rudy Giulianit, New York volt polgármesterét bízta meg – jelentették be Washingtonban. Trump stábja közleményben tudatta, hogy – miután a megválasztott elnök olyan óriáscégek vezetőivel egyeztetett, amelyek informatikai biztonsági kihívásokkal szembesültek -, a 72 éves […]

És még ez is...