Az ASRock nagyot dobott

ASRockAz ASRock alaplapgyártó bejelentette, hogy 100-as szériájú alaplapjai mostantól támogatják a következő generációs 1151 Intel Core processzorokat.

A BIOS frissítésen keresztül az ASRock Z170, H170, B150 és H110 családok támogatják a hamarosan érkező Intel termékeket. Csupán pár kattintással a BIOS-t frissítve ismét csúcsteljesítményt hozhatunk ki alaplapunkból a következő generáció Intel processzorokkal.

Az ASRock a legújabb BIOS-t a csúcsmodellekhez, az általános és belépő felhasználásra szánt alaplapokhoz is elérhetővé teszi a Z170, H170, B150 és H110 chipsettel rendelkező modellekhez. Ezzel a frissítéssel gépünk sokkal jobb számítási teljesítményre képes, valamint az Intel új processzorának minden előnyét kihasználhatjuk. Az új BIOS innen tölthető le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az OSZK 1956-os archívuma elérhető a Google Arts & Culture alkalmazásban

ked okt 25 , 2016
Az Országos Széchényi Könyvtár 1956-os archívumának több mint 120 írásos és képi darabja online is elérhető az OSZK és az internetes óriáscég együttműködésének köszönhetően. A Google Arts & Culture alkalmazás keretében létrehozott új virtuális kiállítások révén a felhasználók ízelítőt kaphatnak az 1956-ban rögzített mozgóképekből, amelyek segítségével a forradalom atmoszférája könnyebben […]

És még ez is...