Az ADATA bemutatta az ultravékony i-Memory AI920 flash meghajtóját

adata-pendriveAz ADATA Technology bemutatta az i-Memory AI920 adattárolóját. A rendkívül kompakt és könnyű AI920 egyesíti az Apple MFi minősítésű Lightning és az USB 3.1 csatlakozókat a széleskörű használatért. Lehetővé teszi az iOS eszközünkön tárolt tartalmak egyszerű és gyors átvitelét az adatfájlok, film-feliratok, médiafájlok és fotók esetében egyaránt. Az AI920 támogatja az erős titkosítást és úgy tervezték, hogy ellenálljon a víznek és pornak, mindezt úgy, hogy ne kelljen külön figyelmet fordítani az eszköz tárolására és gondozására. Az AI920 32 GB, 64 GB és 128 GB kapacitással, gold és rose gold színekben kerül a boltok polcaira, a doboza pedig egy további szíjat is tartalmaz, hogy biztosan ne vesszen el.

Annak ellenére, hogy extra kompakt és könnyű, az AI920 ötvözi a Lightning és az USB 3.0 csatlakozók sokoldalúságát és kompatibilitását. A Lightning csatlakozóval az eddigieknél sokkal egyszerűbben vihetünk át fájlokat iOS eszközünkről, valamint a beépített kupak megvédi a kis csatlakozót a sérülésektől. Az AI920 luxus kivitelű, homokfúvott fém kialakítású háza mindössze 6,9 mm vastag és csak 3,6 gramm tömegű, így könnyedén magunkkal vihetjük bárhova. Az USB 3.1 csatlakozón az AI920 akár 150 MB/s, a Lightning porton keresztül pedig több mint 30 MB/s olvasási sebességre képes. Az i-Memory applikációval tárolhatunk rajta 4 GB méretnél nagyobb fájlokat is, így például 4K videó tartalmakat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Karrierközpontot indított a Microsoft az informatikushiány ellen

csü szept 29 , 2016
Magyarországon is elindult a Microsoft új karrierközpontja. A már elérhető IT Pro Career Center segíti az informatikai szakembereket abban, hogy követhessék a gyors technológiai változást és mindig felkészültek legyenek arra, hogy a legjobb pozíciókba kerüljenek. Egyszersmind a vállalatoknak is támogatást nyújt ahhoz, hogy megfelelő felkészültségű informatikusokat találjanak. A Microsoft IT […]
karrier

És még ez is...