FKF-gate: vizsgálatot rendelt el a főpolgármester-helyettes

fkf-koztisztasagSzeneczey Balázs városfejlesztésért felelős főpolgármester-helyettes vizsgálatot rendelt el a Fővárosi Közterület-fenntartó Nonprofit Zrt. (FKF) szerződéskötései ügyében. A főpolgármester-helyettes kedden az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írta, „azonnali, teljes, részletekbe menő vizsgálatot” rendelt el, „annak érdekében, hogy kiderüljön: történt-e bárminemű jogsértés”. A vizsgálat lezárultával annak eredményéről tájékoztatni fogják a közvéleményt – tette hozzá.

A napokban a Mandiner írt arról, hogy korrupciós botrányban érintett az FKF: a szervezet informatikai tanácsadójának „játszottak ki” egy sokmilliós tendert. A Mandiner cikkére az FKF még aznap úgy reagált, hogy a cég a törvényi előírásoknak megfelelően működik, kötötte és köti meg szerződéseit. A cikk miatt „természetesen meg fogjuk tenni a megfelelő lépéseket” — írta a vállalat válaszában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tény: a nők később nyúlnak hozzá, mint a férfiak

sze aug 31 , 2016
A nők később nyúlnak telefonjaik után, mint a férfiak, de senki se bírja egy percnél tovább. A Kaspersky Lab megbízásából a Würzburgi- és a Nottingham-Trent-i Egyetem közös kísérlete azt találta, hogy a résztvevők, akik egyedül várakoztak egy teremben, átlagosan csak 44 másodpercig bírták ki okostelefonjaik nélkül. A férfiak csak 21, […]

És még ez is...