Ködös Albion: továbbra is tárt karokkal várják az informatikusokat

britA britek túlnyomó többsége egy friss közvélemény-kutatás szerint támogatja, hogy a szigetországban élő európai uniós állampolgárok az Egyesült Királyság EU-ból való várható kilépése után is Nagy-Britanniában maradhassanak. A megkérdezettek 62 százaléka azt is támogatná, hogy csökkenjen a képzetlen munkaerő beáramlása.

A megkérdezettek háromnegyede értett egyet azzal, hogy olyan bevándorlási politikára van szükség, amely révén ellenőrizni lehet, ki jön az országba, de fenntartja a gazdaság és a társadalom számára hasznos mértékű bevándorlást. A szakmákat illetően kiderült a felmérésből, hogy a britek többsége támogatná, ha növekedne a külföldi ápolók, orvosok, informatikai szakemberek és tudósok száma.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Bűnös a képviselő hacker fia

hét aug 29 , 2016
Egy szövetségi bíróság Seattle városában bűnösnek mondta ki Roman Szeleznyev orosz hackert, aki egy orosz parlamenti képviselő, Valerij Szeleznyev fia. A Washington államban lévő Seattle szövetségi bírósága negyven rendbeli csalásban mondta ki bűnösnek az ifjabb Szeleznyevet. A férfi 2008 és 2014 között jól szervezett hackertámadás-sorozatot irányított amerikai számítógépes rendszerek – […]

És még ez is...