Jó évet zárt az LG Magyarországon

LG-Electronics-Magyar-Kft-eredmenyei

Az elmúlt öt év legnagyobb forgalmát érte el tavaly az LG Electronics Magyar Kft., a 20214-ben elért 84,9-ről 92,1 milliárd forintra növelte a forgalmát, ami 8,4 százalékos növekedést jelent. A társaság üzemi eredménye ugyan meg sem közelítette a 2010-es kétmilliárd forintot, ám a 2014-es 807-ről 931 millió forintra nőtt, ami 15,3 százalék növekedés az egy évvel korábban elért üzleti eredményhez képest. A vállalat szerint az üzletágak szinergiájának köszönhetően sikerült kiemelkedően sikeres évet zárnia az LG-nek Magyarországon.

A sikerek ellenére 2011 óta csökken a társaságnál dolgozók száma (lásd táblázat). Ennek okait firtató kérdésünkre a társaság azt válaszolta, hogy a 2011-es létszámhoz viszonyítva hasonló létszámú csapattal dolgoznak együtt, az eltérést a számokban elsősorban nem a foglalkoztatottak teljes számának csökkenése okozza, hanem a foglalkoztatás alternatív módjainak előtérbe kerülése. A tapasztalt szakemberekkel való folyamatos együttműködés mellett egyre több, jelenleg még diákként tanuló fiatalnak adnak lehetőséget arra, hogy komoly munkatapasztalatot szerezzenek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Intel Curie-modulja megmutatta mire képes

ked jún 28 , 2016
ShareTweetPinShareAz év elején, a Las Vegas-i CES-en jelentette be az Intel, hogy globális szintű partnerségre lépett a Red Bull Media House-szal, az ismert energiaital-gyártó tartalomgyártással foglalkozó üzletágával. Az együttműködés keretében az Intel Curie technológiája segítségével sportolók teljesítményét valós időben ismerheti meg a nézőközönség. A partnerség egyik állomása a 2016-os Madridban […]
Intel

És még ez is...