„Érdekesen” nyert tendert a Griffsoft

Griffsoft-eredmenyekA Griffsoft Informatikai Zrt. nyerte a Szentendre Város Önkormányzatának tenderét. A Forrás-SQL rendszer kiemelt támogatási szolgáltatására kiírt pályázat eredetileg becsült összértéke: 17,5 millió forint volt, ám végül a 17 millióért vállalta el a tender győztese. A Forrás-SQL rendszer nem nyílt forráskódú szoftver, a kizárólagos jogaival a Griffsoft rendelkezik. Ezért is próbáltuk megérdeklődni a tenderen induló két másik társaságtól, hogy hogyan lettek volna képesek a megrendelő szakmai támogatására. Választ a cikkünk megjelenéséig sem tőlük, sem a megrendelő képviselőjétől nem kaptunk.

WEBEXPO-eredmenyekNyilvános cégadatokból azonban kiderült, hogy a tenderen indult két másik társaság vezetői enyhén szólva sem állnak „túl távol” a Griffsofttól. Az „ÚJ ALGORITMUS” Számítástechnikai Kft. tulajdonosai Gyenizse Pál és Walter Krisztián, a WEBEXPO Kereskedelmi és Szolgáltató Egyszemélyes Kft. tulajdonosa, Bokor István mind a Griffsoft vezetőségének a tagjai. Bokor a gazdasági igazgató, Gyenizse a fejlesztési vezérigazgató-helyettes, Walter pedig a kereskedelmi igazgató — áll a Griffsoft weboldalán.

UJ-ALGORITMUS-eredmenyek

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Tömeggyártásra készül a SOL

ked máj 31 , 2016
Közösségi finanszírozási kampányt indít az indiegogón a SOL Ipari és Kereskedelmi Zrt. A magyar startup a saját fejlesztésű intelligens otthoni levegőminőség javító berendezésének tömeggyártását kívánja beindítani. A formatervezés és funkcionalitás szempontjából is érdekes okos otthon készülék mobilalkalmazással távirányítható, a lakás levegőjéből kiszűri többek között a polleneket, szálló port és egyéb káros anyagokat, képes […]

És még ez is...