A Telenor szakított a múlttal

Telenor-boltSzakítva a régmúlttal, a megszokottal, a bevált megoldásokkal, a telekommunikációs bemutatótermek hagyományaival, az ANALÓGGAL!!!, a Telenor szinte teljes mértékben digitalizálja üzleteit. A budapesti Aréna Pláza, Árkád és Mammut bevásárlóközpontokban lévő üzleteivel kezdve a Telenor országszerte számos üzletét megújítja az idén. A modernizált bemutatótermekben az ügyfelek személyesen próbálhatják ki azokat az eszközöket és szolgáltatásokat, amelyeket megvásárolnának (Hát ez nem hangzik túl nagy újításnak. A -szerk- megj.).

A tökéletes felhasználói élmény érdekében az új boltok minden apró részletét gondosan kidolgozta a Telenor, még azt is, hogy milyen illat legyen az üzletekben, vagy az eladók milyen ruhát viseljenek. Gyökeresen megváltozott a készülékek bemutatása is: az okostelefonok és táblagépek nem vételáruk szerint vannak elrendezve a falon (a vételárat fel sem tüntetik), hanem különböző tematikák mentén a pultokon. Az árakat és az eszközök legfontosabb műszaki paramétereit mostantól a készülék saját képernyőjéről olvashatják le a vásárlók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Derékba tört az elvetemült webáruházas csaló karrierje

hét máj 30 , 2016
ShareTweetPinShareA kalocsai rendőrök csalás miatt vettek őrizetbe egy pécsi férfit. Történt ugyanis, hogy V. Dávid harmincéves pécsi lakos hamis adatokkal létrehozott egy webáruházat, amelyen különböző műszaki cikkeket kínált eladásra. A sértett átutalással kifizetett egy közel ötvenezer forint értékű mobiltelefont 2016. április 12-én, azonban az árut nem kapta meg és a pénzét […]
bilincs

És még ez is...