EU-barát az új Kingston pendrive

DataTraveler 4000 G2A Kingston Digital, Inc., a Kingston Technology Company Inc., leányvállalata az Európai Unió által május 24-én hatályba lépett adatvédelmi rendeletével összhangban bemutatta két új, hardveresen titkosított USB-meghajtóját. A DataLocker SafeConsole felügyeletével elérhető DataTraveler 4000G2 (DT4000G2DM) és DataTraveler Vault Privacy 3.0 (DTVP30DM) pendrive-ok eleget tesznek a szigorú it-biztonsági Federal Information Processing Standards (FIPS) követelményeknek, így a szervezetek a lehető legmagasabb szinten biztosíthatják adataik védelmét a teljes mobil munkaerő számára.

Az újonnan bejelentett pendrive-ok mindegyike 256 bites AES hardveres titkosítással, a DT4000G2DM esetében FIPS 140-2 Level 3, a DTVP30DM pedig FIPS 197 tanúsítvánnyal rendelkezik. A SafeConsole megoldással érkező DataTraveler pendrive-ok egyedülálló módon távoli vagy helyi jelszófelügyeletet szolgáltatnak a felhasználóknak. A SafeConsole platform ezen felül lehetővé teszi az elfelejtett jelszavak biztonságos helyreállítását, a teljes körű naplózást, és az automatikus készletnyilvántartást.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A Telenor szakított a múlttal

hét máj 30 , 2016
Szakítva a régmúlttal, a megszokottal, a bevált megoldásokkal, a telekommunikációs bemutatótermek hagyományaival, az ANALÓGGAL!!!, a Telenor szinte teljes mértékben digitalizálja üzleteit. A budapesti Aréna Pláza, Árkád és Mammut bevásárlóközpontokban lévő üzleteivel kezdve a Telenor országszerte számos üzletét megújítja az idén. A modernizált bemutatótermekben az ügyfelek személyesen próbálhatják ki azokat az […]
Telenor

És még ez is...