A Samsung teljesen új élményeket kínál


A Samsung Electronics bemutatta a „Vanuatu Dreams” című, 360 fokos virtuális valóság filmet. A nézők Samsung Galaxy okostelefonjuk és az Oculus támogatásával fejlesztett Samsung Gear VR készülékük segítségével teljesen új élményeket szerezhetnek az olimpiai strandröplabda világáról. A „Vanuatu Dreams” a 2016-os riói nyári olimpiai játékokhoz készített film. Az alkotás online, és a vállalat virtuális valóság tartalmakat kínáló prémium szolgáltatásán, a Samsung Milk VR alkalmazáson keresztül a virtuális valóságban is elérhető.

A film az „A Fighting Chance”-ben szereplő négy versenyző közül kettő, Miller Pata és Linline Matauatu vanuatui strandröplabda-páros edzésébe és annak előkészületeibe enged bepillantást. Az aprólékos és speciális filmezési stratégia részeként a kamerát a sportolóktól 20-30 centiméterre helyezték el anélkül, hogy ezzel zavarták volna a mozgásukat. Így a nézők úgy érezhetik, hogy személyesen vannak jelen az akcióknál: közelről láthatják Miller és Linline arcát és a felcsapódó homokot, amikor a labdáért ugranak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kétszázötvenezer euró összdíjazású startup versenyt hirdet az EIT Digital

hét máj 30 , 2016
Fiatal, növekedési fázisban lévő vállalkozások számára hirdet idén harmadik alkalommal 250 ezer euró összdíjazású pán-európai startup versenyt az EIT Digital – közölte az Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) Digital budapesti regionális központja az MTI-vel. A nemzetközi versenyre öt digitális technológiához kapcsolódó területen várják a pályázatokat 2016. július 15-ig. A […]
Euro bankjegyek

És még ez is...