Névadóünnepség a Krisztina körúton

Telekom-VeszpremA Magyar Telekom és a veszprémi kézilabdacsapat szponzorációs szerződést írt alá. A megállapodás szerint a 2016/2017 bajnoki idénytől a Veszprém Handball Team Zrt. által működtetett csapatok, az U10-től a felnőtt csapatig valamennyi hazai és nemzetközi versenyen Telekom Veszprém Kézilabda Csapat (Telekom Veszprém Handball Team) néven szerepelnek.

A keresztelő ünnepségen bemutatták a „Szurkolói szív” nevű izét. A Szurkolói szív segítségével Magyarországon bárki kifejezheti, mennyire szurkol kedvenc sportolóinak: a kézilabda Bajnokok Ligája döntő csatáira készülő kézilabdásoknak, illetve a nagy európai megmérettetésre készülő Ferencváros válogatott focistáinak, vagy a riói versenyekre edző Magyar Olimpia Csapa tagjainak. A sportolóknál lévő szív rezeg és világít, amikor szívdobbanás érkezik rá, így a sportolók mindig tudni fogják, milyen sokan és gyakran gondolnak rájuk otthon vagy a világ bármely pontján.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Jótékonysági maratont szervez Szegeden az EPAM

ked máj 24 , 2016
Elsőként szervez Szegeden jótékonysági maratonfutást az EPAM Magyarország június 19-én. A cég a nevezési díjból befolyt összeget életmentő készülék vásárlására fordítja, és felajánlja az SZTE Szegedi Gyermekklinika Gyermekintenzív Osztálya részére. A versenyre, amely 9 órakor startol az EPAM irodaháza elől, még lehet nevezni. A 42,2 kilométeres verseny a Szilléri sugárútról, […]

És még ez is...