Megérkeztek az első Windows 10 csúcsmobilok

Windows-10November végével megérkeznek a boltokba az első Windows 10 operációs rendszert futtató, prémium kategóriás okostelefonok: a Lumia 950 és a Lumia 950 XL – jelentette be a Microsoft. A telefonok a Microsoft eddigi legjobb okostelefonjai, amelyeket tervezői a Windows 10 élményre építettek — olvasható a társaság közleményében. Az Office alkalmazások – melyek előretelepítve érkeznek – a OneDrive felhőben tárolt korábbi dokumentumokat is képesek elérni. Az új funkcióknak és eszközöknek köszönhetően a dokumentumok szerkesztése telefonon soha nem volt még ennyire egyszerű, mint a legújabb Lumiákon. Az Outlookba érkező leveleket egyszerű ujjmozdulatokkal lehet rendezni, a levélírásához pedig Office-hoz hasonló funkciók állnak rendelkezésre. A felhasználó szabadon közlekedhet az eszközök között, a dokumentumait, fényképeit, videóit pedig mindig és minden eszközön eléri a folyamatos OneDrive felhő szinkronizációnak köszönhetően.

A szintén Windows 10-zel érkező Lumia 550-es készülék a csúcsmodelleknél olcsóbban vásárolható meg. A legfrissebb operációs rendszert futtatva a Lumia 550 a legelérhetőbb 4G LTE okostelefon azok számára, akik a legjobb ár-érték arányú Lumia készüléket keresik, minőségi kompromisszumok nélkül.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Új OKI készülékek: hagyományostól a legkreatívabb nyomtatásig

pén nov 27 , 2015
ShareTweetPinShareMár elérhetőek az OKI legújabb termékei, a C911dn A3-as, színes nyomtató és a Pro Series sorozat Graphic Arts készülékei. Az új készülékek kiemelkedő gyorsasággal látják el a színes, nagy felbontású nyomtatási feladatokat, és képesek a legkülönfélébb nyomathordozók kezelésére. Az eszközök alkalmasak a megszokott munkáktól kezdve a kreatív irodai felhasználáson át […]
Nyomtató

És még ez is...