Szabó András az Év Fiatal Vezetője

Szabo-AndrasIdén első alkalommal lehetett megpályázni az Év Fiatal Vezetője díjat. A fődíjat Szabó Andás, az iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft. egyik tulajdonosa és stratégiai irányítója kapta. A zsűrit a pályázó eddigi története győzte meg, többek között azon elvek mindennapokban való megélése, amik igazán vezetővé tesznek egy vezetőt. Az Év Fiatal Vezetője a Microsoft Magyarországtól egy éves mentoring és shadowing programot kapott a Microsoft Magyarország vezetőjével, valamint az idei Stretch Leadership és Menedzsment konferenciára részvételi lehetőséget, de emellett a Díjat kiíró Coaching Team Fiatal Vezetők Akadémiáján való 2016-os részvételi lehetőségét is, valamint egy húszfős hozzáférést a MenedzsMentor tudatos vezetést elősegítő applikációhoz. Egy havilap pedig szemináriumi részvételi lehetőséget, éves előfizetést, valamint egy Profiles vezetői profil elkészítését biztosít a szerencsés nyertesnek.

Szlovák Gergely (IBM) lett a második és Sulyok László (Provident) a harmadik. A megmérettetés különdíjasa Domahidi Ákos lett, aki az Andrássy Egyetem kancellárja 34 évesen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A startupok fele a tapasztalt vezető hiánya miatt bukik el

csü nov 26 , 2015
November 30.-án tartják a „BEEP-BEEP KarrierHub” –néven, az első magyarországi menedzsment állásbörzét, amelyen mintegy 20 startup keres gazdasági vezetőt, marketingest, értékesítési vezetőket. Az állásbörze főszervezője, az egy éve alakult RoadRun-R inkubátorház. Mint közleményükben írják, a nemzetközi tapasztalatok alapján elmondható, hogy a startupok kudarcainak két legfontosabb oka egyrészről nincs valódi igény […]

És még ez is...