Nyakunkon a CES 2016

Brian-KrzanichA Fogyasztói Elektronikai Szövetség (CEA) a napokban jelentette be, milyen előadások várhatóak a CES 2016 all-star sorozatában. Az Intel ügyvezetője, Brian Krzanich indítja a 0. napot. Tavaly Kraznich megosztotta elképzeléseit arról, milyen irányokat vesz majd a számítástechnika fejlődése a következő húsz évben. Az Intel vezetője idén azokra az új irányokra fókuszál, amelyek a technológia határainak elmosódásával formálják világunkat, kitérve a változásoknak köszönhető eddigi tapasztalatokra is.

Magyarországról, az eddig a CES-en már több alkalommal bemutatkozott, budapesti székhelyű GPS Turner szoftverfejlesztő vállalat vesz részt a kiállításon. A cég termékeit a számítógépes kiegészítők, fitnesz- és sportkiegészítők, egyéb fogyasztói és hordható technológiák kategóriákban regisztrálta a kiállításra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Hou Lin-csao: nélkülözhetetlen a kisvállalkozások szerepe az innovációban

sze okt 14 , 2015
Nélkülözhetetlen a kis- és közepes vállalkozások (kkv) szerepe az innovációban, támogatásukkal ösztönözhető a lokális digitális fejlődés és új álláshelyek teremthetők – mondta Hou Lin-csao, az ITU főtitkára a Nemzetközi Távközlési Egyesület (ITU) világkonferenciájának megnyitóján hétfőn Budapesten. A főtitkár – a digitális továbbfejlődés érdekében – különösen fontosnak tartja a még nem […]

És még ez is...