Ragadós a román példa

XeroxStratégiai partnerségek kialakításával szeretné tovább erősíteni a hazai piaci pozícióját a Xerox Magyarország. A vállalat a dokumentumkezelés területén az it rendszerintegrátorokkal olyan együttműködések megkötésére törekszik, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy a Xerox teljes szolgáltatás-, megoldás- és eszköz portfóliója bármely hazai vállalkozás számára elérhető legyen.

„Romániában sikerrel indult a Xerox Projekt Partner Program. Keleti szomszédunknál már többek között olyan rendszerintegrátorokkal dolgozunk együtt, mint a Kapsch, vagy a Novensys. Reméljük, hogy Magyarországon is hasonló eredményeket érünk el az elkövetkező évben” – hangsúlyozta Verbán János, a Xerox Magyarország stratégiai partnerekért felelős vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Idén sem nyertünk aranyat a diákolimpián

szo okt 10 , 2015
ShareTweetPinShareAz idei Nemzetközi Informatikai Diákolimpiát Kazahsztánban, Almatiban rendezték július 26 és augusztus 2-a között. A versenyen 83 ország 322 versenyzője vett részt. A legjobb, 28., ezüstérmet érő helyezést Erdős Márton, a nagykanizsai Batthyány Lajos Gimnázium tanulója érte el. Bronzérmet ért Schwacz Tamás 150. helyezése. Ő a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnázium […]

És még ez is...