Új erőgépek a Toshibától

laptop-lanyA Toshiba bemutatta legújabb Satellite P sorozatú notebookjait. A kifejezetten nagy számításigényű alkalmazásokhoz kifejlesztett 15,6 hüvelykes (39,6 cm) P50-C, P50t-C és P50D-C laptopok kiváló választást jelentenek a felhőtlen szórakozásra vágyóknak, a látványos grafikával rendelkező játékok iránt érdeklődőknek, a filmrajongóknak és a több alkalmazást egy időben futtatóknak egyaránt. Az új, továbbfejlesztett funkciók és az erőteljes alkotóelemek ellenére az új, szaténarany színű, szálcsiszolt alumínium készülékházzal rendelkező Satellite P sorozatú modellek több mint tizenöt százalékkal vékonyabbak, mint 2014-es elődeik.

A Satellite P50-C és az érintésvezérléssel is rendelkező P50t-C modellekbe 5. generációs Intel Core i7 processzorokat építettek. Az új technológia a nagyobb teljesítmény mellett hosszabb akkumulátor-üzemidőt, jobb megjelenítést nyújt. Az erőteljes processzorok mellett mindkét modellt négy giga DDR3 VRAM-mal felszerelt NVIDIA GeForce GTX 950M grafikus kártyával is ellátták, amely a használt alkalmazástól függetlenül gyors működést és egyenletes teljesítményt eredményez. A Satellite P50D-C változat AMD A10 APU feldolgozóegységet és AMD Radeon R6 grafikus kártyát tartalmaz. A modellek előtelepített Windows 8.1 operációs rendszert tartalmaznak. A Satellite P sorozatú modellek 2015 harmadik negyedévében kerülnek a boltok polcaira.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Minden, amit a roamingról tudni érdemes: itthonról bátran telefonáljunk

csü júl 2 , 2015
Itt a nyár, rengetegen utaznak, roamingolnak. Az aktualitásra tekintettel, egyben a korábbi évek tapasztalataira támaszkodva, a roaminggal kérdéskörében történő jobb eligazodás érdekében a Média-és Hírközlési Biztos az alábbi néhány tanáccsal segít. 3. Ha (belföldi előfizetéssel rendelkező) ismerősünk külföldön tartozódik és felhívjuk, akkor magasabb lesz a számlánk? Nem, mert nem tudhatjuk, és […]
okostelefon

És még ez is...