Invitel: Kováts Péter a középvállalati igazgatóság élén

Kovats-Peter-InvitelAz Invitel optimalizálta a vállalati és nagykereskedelmi üzletága működését. A társaság a nemrégiben bejelentett három fő stratégiát követve folytatja fejlesztéseit és továbbra is a tisztán ip-alapú hálózati szolgáltatásokra, a felhő alapú infokommunikációs megoldások értékesítésére, valamint további, egységesített kommunikációt és együttműködést támogató szolgáltatások kialakítására koncentrál. Ezért az Invitel átalakította vállalati és nagykereskedelmi üzletága szervezeti felépítését.

Az infokommunikációs szolgáltatások sikeres piacra vitelének másik fontos szervezeti egysége a szintén újonnan létrehozott középvállalati igazgatóság. A szakterület tevékenységében erőteljes marketing és pr-támogatással a sztenderd üzleti megoldások fejlesztése és értékesítése kap kiemelt hangsúlyt. Az igazgatóság élére Kováts Pétert nevezték ki. A szakember huszonöt éves it-piaci tapasztalattal rendelkezik elsősorban a marketing, az értékesítés és az üzletfejlesztés területén. Kováts az Invitelhez történő csatlakozását megelőzően többek között a G2Mglobal Advisory Services-nél, a Microsoftnál, valamint a CE On-Demandnál töltött be vezetői pozíciókat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Ilyen lesz, ha kiborggá válunk: a kuponok egyesülnek

csü júl 2 , 2015
A biochip beültetés (sajnálatos) megjelenésével felvetődik a kérdés: ha egyszer úgy döntünk majd, hogy kiborgként folytatjuk az életünket, mennyiben változik majd meg a jelenlegi életformánk? Mi értelme van, hogy a technológiának határokat nem szabva mi magunk is droiddá változunk? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Jevgenyij Cseresnyev, a Kaspersky Lab […]

És még ez is...