Extreme Digital akció közeleg

Edigital-Mammut-üzletAz Extreme Digital július elsején megnyitotta a 250 m²-es alapterületű, üzletét a budapesti Mammut I. bevásárlóközpontban, amelyhez ugyanekkora raktár is tartozik. A megújult üzletben minden termékük és szolgáltatásuk elérhető, ráadásul július 9-11. között jelentős kedvezményekkel, rengeteg nyereménnyel is várják a vásárlókat: ez idő alatt – a kedvezményeken túl- ötezer ajándékkal kedveskednek a vásárlóiknak.

„Magyarország vezető internetes műszaki áruházaként vásárlóink nemcsak azt várják el tőlünk, hogy a lehető legszélesebb portfólióval rendelkezzünk, de azokat minél hamarabb meg is kapják tőlünk. Éppen ezért fektetünk komoly hangsúlyt raktárkészletünkre. A weboldalunkon több mint százezer termék érhető el folyamatosan, amelynek nagy részét az üzletekből azonnal elvihetik vásárlóink, vagy választhatják az országszerte ingyenes kiszállítást is” — jelentette ki Várkonyi Balázs, az Extreme Digital tulajdonos-ügyvezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Microsoft: Szingapúrba távozik Papp

csü júl 2 , 2015
ShareTweetPinShareA Microsoft magyar leányvállalatát négy éven át vezető Papp István július elsejétől globális pozícióban folytatja vezetői pályafutását a Microsoftnál. Július elsejétől a magyar szakember lesz a cég ázsiai és csendes óceáni régiójának sales, marketing és szolgáltatási üzletágáért felelős alelnöke Szingapúrban. Papp 2011-ben vette át a magyar leányvállalat vezetését, amely az […]

És még ez is...