A Route4U győzött a Seed Star Battle startup versenyen

kerekesszekA Seed Star Battle startup verseny győztese a Route4U lett, ezzel egymillió forint értékű mentor program, valamint a fél éves PR szolgáltatás mellett május 12-én Magyarországot képviselik a LEWIS PR által szervezett, nemzetközi Houston We’ve Got A StartUp workshopon. A Route4U egy akadálymentes útvonaltervező alkalmazást készített kerekesszéket használók számára. Az ötletgazda Bodó Péter és csapata olyan közösségi megoldást dolgozott ki, amelyben a kerekesszékesek segítséget nyújthatnak sorstársaiknak, és így tevékenyen hozzájárulnak a mozgáskorlátozottak társadalmi integrációjához.

A második helyezett az Apptalk.ninja csapata lett, akik a mobilos alkalmazásfejlesztőket célozzák meg, a különféle kommunikációs folyamatok monitorozásával segítve munkájukat. Vidos Péter ügyvezető szerint a fejlesztők korábban csak azokat az adatokat látták, amelyek eljutottak hozzájuk, sok esetben azonban a hiba a felhasználó készülékében van, amire a termékük megoldást nyújt. A harmadik helyen Varga Tamás és csapata, a Statzup végzett, amelynek rendszere híres labdarúgók valós teljesítményét veszi figyelembe. A felhasználók a virtuális térben játszhatnak és fogadásokat köthetnek, valamint a labdarúgók teljesítményei után pontokat gyűjthetnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Pataky-sok a Szakma Sztárjai

ked máj 5 , 2015
Tizenötezer látogatója volt az idei Szakma Sztár Fesztiválnak, amelynek részeként rendezte meg a HTTP Alapítvány a szakmák Európa bajnokságának hazai informatikai válogatóversenyét. A háromfős csapatok ezúttal a 2016-os EuroSkills részvételért versengtek. A hazai informatikusok nemzetközi szinten is az élvonalat képviselik, amit mi sem bizonyít jobban, hogy a 2012-es és a […]

És még ez is...