Ingyen számlázhatsz egy évig

bilingoA Billingo online számlázó program Premium szolgáltatása 2015. április 13-tól az első évre ingyenessé vált a három hónapnál nem régebbi vállalkozások, startupok számára. A prémium szolgáltatás nemcsak az ingyenes verzió korlátait lépi át, hanem az elektronikus számlázással szükségszerűen együtt járó időbélyegeket is ingyenessé teszi, havonta ötszáz darabig. „Többször végigjártuk már a vállalkozásalapítás szamárlétráját és mindig vágytunk arra, hogy lehetőségünk legyen segíteni a hasonló cipőben járó vállalkozásokat is” — mondta Fekete Dániel a Billingót fejlesztő Octonull Kft. ügyvezetője. Hozzátette,  Magyarországon szerencsére a kezdeti nehézségek ellenére is sokan mernek belevágni a vállalkozásalapításba. Ha nekik az induláskor az új startup támogatási programunkkal egy kicsit is tudunk segíteni, akkor már megérte.

A Billingo a befektetők érdeklődését is felkeltette, és több mint nyolcvanezer eurós befektetéssel támogatták a program további fejlesztését. A beruházás a kezdeti célokat nem befolyásolja, a befektető csoport a háttérben maradva a Billingo tízfős csapatának továbbra is biztosítja a legkönnyebben kezelhető és legszebb számlázó program elkészítéséhez szükséges szabadságot, a számlaképeket pedig a jövőben is változatlanul hazánk legjobb kreatívjai tervezik majd — áll a társaság közleményében.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Mostantól kizárt, hogy ne találj meg egy látványosságot Sepsiszentgyörgyön

szo ápr 25 , 2015
ShareTweetPinShareA mobiltelefonra és táblagépekre telepíthető Pocket Guide nevű alkalmazás segítségével a háromszéki megyeszékhelyre látogató turisták megismerhetik a város látványosságait és azok rövid történetét. A GPS alapú idegenvezető alkalmazás huszonöt sepsiszentgyörgyi látványosságot érintve kalauzolja végig a városon a turistákat, akik magyar, román vagy angol nyelven hallgathatják tájékoztató szöveget, ismertette az applikációt Dombora […]

És még ez is...