Invitel-Microsoft partnerség: kedvező ár/értékű felhő

MarthaImreAz Invitel partneri megállapodást kötött a Microsofttal, így ötvözheti saját adatközponti, felhő alapú megoldásait a Microsoft Cloud Platform szolgáltatásaival. A megállapodás értelmében az Invitel, kiemelt it-szolgáltatóként partnerségre lépett a Microsofttal, így ötvözheti saját adatközponti, illetve felhő alapú megoldásait a Microsoft Cloud Platform szolgáltatásaival. Ennek eredményeként a Microsoft SPLA (Service Provider License Agreement) Partnerei közül Magyarországon egyedül az Invitel rendelkezik Cloud OS Network Silver Partnerségi státusszal. A Microsoft technológiákban rejlő automatizálási lehetőségek alkalmazásával, illetve a szolgáltatások Microsoft Azure-ba történő kiterjesztésének köszönhetően az Invitel ügyfelei számára rugalmasabb elérhetőséget biztosíthat, és az ügyfelek igényeire szabott kedvező ár/érték arányt érhet el.

A hibrid infokommunikációs megoldások infrastruktúrájának Európa egyik legmodernebb adatközpontja, az Invitel által tavaly megvásárolt Kozma utcai DataCenter ad helyet. Mára – vezető, független tanúsító szervezetek elemzése szerint – az Invitel az adatközponti szerverelhelyezés terén a második legnagyobb szereplő lett a hazai piacon, míg adatközponti szolgáltatásokban a harmadik helyen áll. „A Microsoft és az Invitel között született megállapodással társaságunk fontos lépést tesz a valós hibrid felhőmegoldások irányába. Az Invitel saját adatközpontját és a Microsoft Azure felhő kapacitását felhasználva rugalmas és testreszabott megoldásokat kínálhatunk a kulcsfontosságú stratégiai irányként meghatározott felhőszolgáltatások piacán” – fogalmazott Mártha Imre, az Invitel operatív főigazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Csúnyán járhat, aki ész nélkül ismerkedik az interneten

hét márc 2 , 2015
A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya zsarolás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 32 éves cserhátsurányi férfi ellen. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított 2014. decemberében egy internetes társkereső oldalon megismerkedett a sértettel, aki több személyes fényképet küldött részére. A férfi 2015. januárjában azzal fenyegette meg a […]
sex

És még ez is...