Viszont eladó: Avnet – Lenovo együttműködés

kezfogasAz Avnet Technology Solutions a Lenovo egyik hivatalos globális disztribútora lett. Az együttműködés értelmében, az Avnet a Lenovo System x (IBM x86) szervereket és a hozzájuk kapcsolódó megoldásokat értékesíti, miután az IBM System x szerver üzletága október elsején a Lenovo-hoz került. Az Avnet, az IBM legnagyobb globális x86 disztribútoraként szerzett tapasztalataival, több mint negyven országban – az ázsiai és csendes-óceáni térségben, az EMEA régióban, Latin-Amerikában, a karibi-térségben, illetve Észak-Amerikában – folytatja értékesítési partnereinek támogatását.

A Lenovo-val együttműködve, az Avnet a System x, BladeCenter és Flex System blade szervereket és switch-eket, illetve az x86-alapú Flex integrált rendszereket, a NeXtScale és az iDataPlex szervereket, a hozzájuk kapcsolódó szoftvereket, illetve a blade networking és a karbantartási tevékenységeket értékesíti. Annak érdekében, hogy értékesítési partnereik teljes körű megoldásokat kínálhassanak ügyfeleiknek, az Avnet továbbra is számos hagyományos szolgáltatást kínál, a logisztika, az értékesítés, a marketing, illetve a pénzügyi és műszaki szolgáltatások terén, amelyeket üzleti, informatikai, életciklus- és oktatási szolgáltatásokkal kapcsol össze.

A Lenovo-val való együttműködés elindítása mellett, az Avnet erősíti az IBM-mel immár közel harminc éve kialakított partnerségi kapcsolatát is: az Avnet a jövőben is támogatja az IBM-et, illetve a vállalat azon termékeit, szolgáltatásait és programjait, melyek nem képezték részét a Lenovo System x akvizíciójának. Ezek közé tartoznak az IBM Power Systems, Storage Systems és Power-based Flex szerverei, illetve a PureApplication és PureData berendezések, továbbá az Avnet Akadémia keretében nyújtott IBM-oktatások is. Az Avnet továbbra is IBM szoftverek, szolgáltatások és tároló-technológiák széles skálájával látja el partnereit, hogy azok teljes körű megoldásokat nyújthassanak vásárlóiknak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Invitel InnoMax Klub: nagy jövő az infokommunikáció előtt

csü nov 20 , 2014
ShareTweetPinShareA jövőben sok minden bizonytalan, de egy dolog biztosnak látszik: ez pedig az infokommunikáció meghatározó szerepe – hangzott el szerdán, az Invitel mai InnoMax Klub rendezvényén. A hazai infokommunkációs szolgáltató vendégelőadóival közösen ezúttal arra kereste a választ, mit hoznak a következő évtizedek az informatikában, és mindez milyen hatással lesz a […]

És még ez is...