Megérkezett a SUSE Linux Enterprise Server 12

suseA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a SUSE Linux Enterprise Server 12. A megbízható, jól méretezhető és széles körben támogatott vállalati szerverplatform segítségével a vállalatok hatékonyan telepíthetnek és kezelhetnek nagy rendelkezésre állást igénylő IT-szolgáltatásokat fizikai, virtuális és felhőkörnyezetekben egyaránt. A friss kiadás legújabb fejlesztései tovább növelik a rendszerek működési idejét (uptime) és javítják az üzemeltetési hatékonyságot.

„A vállalatok számára komoly anyagi veszteséget jelent, ha valamilyen hiba miatt kénytelenek megszakítani tevékenységüket. A SUSE vizsgálata szerint a szervezetek háromnegyede fontos célkitűzésnek tekinti a vállalati számítógépes rendszerek állásidejének kiküszöbölését, ugyanakkor 89 százalékuk számít leállásra a legfontosabb informatikai szolgáltatásaik esetében. A SUSE Linux Enterprise Server 12 hatékony támogatást nyújt az állásidő minimalizálásában” – mondta el Hargitai Zsolt, a Magyarországi Képviselet üzletfejlesztési vezetője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

PayPal: a nem megfelelő árut ingyenesen visszaküldhetik a felhasználók

csü okt 30 , 2014
ShareTweetPinShareA PayPal bejelentette, hogy röviddel a nyugati EU-országok után Közép- és Kelet-Európában is bevezeti ’PayPal Refunded Returns’ szolgáltatását, amely lehetővé teszi, hogy a nem megfelelő árut ingyenesen visszaküldjék a felhasználók. A szolgáltatás létjogosultságát jelzik annak a kutatásnak az eredményei is, amelyet a Gemius kutatócég végzett a közelmúltban a PayPal megbízásából, […]
e-kereskedelem, drón

És még ez is...