Deloitte Technology Fast 50: tíz magyar cég a legjobbak között

tapsIdén már 15. alkalommal választották ki a közép-európai technológiai cégek közül az ötven legsikeresebb vállalatot. Az 50-es listára kerülés egyik leghangsúlyosabb szempontja az elmúlt öt éves időszak alatt elért árbevétel-növekedés. Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programigazgatója elmondta, az előző évhez képest átrendeződött a lista, a legnagyobb árbevétel-növekedést mutató első öt cég közül négyen teljesek újak a 2014-es listán. Az idei Fast 50 rangsorban tíz ország képviselteti magát, Magyarországról tíz vállalat ért el olyan eredményt, hogy felkerülhessen a listára.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is a szoftvergyártó cégek emelkedtek ki. Az iData Kft. például az elmúlt öt év árbevételének 314 százalékos növekedésével épp csak be tudott jutni a legjobbak közé. Szabó Lajos, az iData Kft. ügyvezető igazgatója szerint kimagasló mérföldkő volt a cég életében 2012-ben a Deloitte listájára való bejutás, ám ennél nehezebb feladat évről-évre olyan eredményt produkálni, hogy a növekedés állandó maradjon.

A legjobb magyar helyezettek
Helyezés/társaság/növekedés (%)
1. Szallas.hu Kft. 2259
8. Prezi.com Kft. 1183
10. Dolphio Consulting Kft. 968
16. JátékNet.hu Kft. 794
20. Kilgray Fordítástechnológiai Kft. 548
24. ECON Consulting Kft. 476
30. Capture Zrt. 447
31. Kishonti Kft. 446
40. Arboreus Kft. 367
50. iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft. 314
Forrás: Deloitte

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Vatera: százezer forintos garancia

sze okt 22 , 2014
Minden korábbinál biztonságosabb lett az adásvétel az Allegro Group Hu Kft. által üzemeltetett Vaterán, ahol október elsején bevezették a Biztonságos Vásárlás Programot (BVP), vagyis az üzemeltető garanciát vállal az értékhatár alatti tranzakciókra. A program lényege, hogy amennyiben egy felhasználó nem kapja meg a megvásárolt terméket, a Vatera tranzakciónként százezer forintos […]

És még ez is...