Shellshock-mentesek a ZyXEL eszközök

routerNem érinti a ZyXEL eszközeit a múlt hónapban elindult Shellshock sebezhetőségi botrány – közölte a tajvani gyártó. A márka átjárói és szélessávú csatlakozást biztosító termékei kockázatmentesen használhatóak, az Unix Bash és a Linux rendszerekben szeptember végén felfedezett Shellshock sebezhetőség nincs jelen az eszközökben. Az optimális hálózati biztonság megőrzése érdekében a ZyXEL javasolja a korlátozott és körültekintően megtervezett hálózati hozzáférési beállítások használatát az illetéktelen behatolások elkerülése érdekében.

„Tisztában vagyunk a Shellshock által a Linux és Unix Bash rendszerekben okozott biztonsági kockázatokkal. Folytatjuk a kemény munkát, hogy a ZyXEL termékeket ez ne befolyásolja, és a legjobb védelmet biztosítsuk a vásárlóink számára. Október 7-én bevezettünk egy új patchet és egy frissítést a WLAN kontrollereinkhez és a WLAN hozzáférési pontjainkhoz is. A Shellshock hatást és a fejleményeket továbbra is figyeljük, és biztosítjuk a szükséges biztonsági frissítéseket az ügyfeleink számára” — mondta Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

V4: keresik a megoldást az e-hulladékok újrafelhasználására

hét okt 20 , 2014
Az elektronikus hulladékok feldolgozásához kötődő eredményeiket ismertetik, és a közös kutatási tennivalókról tárgyalnak a Miskolci Egyetemen a visegrádi négyek (V4 – Szlovákia, Magyarország, Csehország és Lengyelország) kutatói — közölte a felsőoktatási intézmény az MTI-vel. A tájékoztatás szerint évente több millió tonnányi elektronikus hulladék keletkezik Közép-Európának ebben a térségében is használt […]
e-hulladék

És még ez is...