Ismét indul a C++ Grand Prix by NNG

programIdén ismét meghirdették a C++ Grand Prix by NNG-t. A versenyre háromfős csapatok jelentkezését várják október 28-ig: diákokat és a szakmában dolgozókat egyaránt. Mivel a feladatsort az NNG Szoftverfejlesztő és Kereskedelmi Kft. (NNG)  fejlesztő kollégái úgy állítják össze, hogy az főleg a problémamegoldó készséget és a programozói gondolkodást tesztelje, a diákok és a szakemberek egy mezőnyben küzdenek majd. A tavalyi verseny győztese is egy diákokból álló csapat lett, akik közel száz másik csapatot utasítottak maguk mögé, köztük tapasztalt szakembereket is.

A programozóverseny egy online selejtezővel indul az október 28-i nevezési időszak lezárását követően. Ennek eredményes teljesítése után az NNG szakmai zsűrije választja ki azt a legjobb tíz csapatot, amely a döntőbe jut. A nyertes csapat jutalma egy utazás Los Angelesbe az E3 Expóra, a világ legnagyobb számítógépes- és videójáték konferenciájára 2015 júniusában. A második helyezett csapat minden tagja az elsők között lehet boldog tulajdonosa egy-egy Apple Watch-nak, a harmadik helyezettek pedig egy-egy Hermann Miller Celle széket vihetnek haza. Idén két különdíjat is kiosztanak, ezek nyertesei kilátogathatnak a Forma-1 Magyar Nagydíjra a Red Bull jóvoltából, valamint megnyerhetik az NNG szegedi fejlesztő központjának meglepetésajándékát.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Kiderült hol szeretnek a népek internetezni

hét okt 20 , 2014
ShareTweetPinShareAz Ericsson ConsumerLab által készített jelentésből kiderül, hogy a fogyasztók mobil eszközhasználata során a munka és a magánélet közötti határok éppúgy elmosódnak, ahogyan az otthoni és a szabadtéri tartózkodás között. A felhasználók helytől és időponttól függetlenül egyre inkább váltogatják a képernyőket (eszközöket), hogy a legváltozatosabb helyszínekről is hozzáférhessenek különböző szolgáltatásokhoz […]
internet

És még ez is...