IT-Services Hungary: új telephely Pécsett

BotheCsabaA meglévő további üzemeltetését fenntartva új telephelyen kezdte meg tevékenységét és ötven fővel növelte dolgozói létszámát Pécsett a településen jelenleg mintegy 340 munkavállalót foglalkoztató informatikai szolgáltató IT-Services Hungary Kft. (ITSH) – jelentett be a társaság képviselői Pécsen.

Mint azt Bőthe Csaba, az ITSH ügyvezetője elmondta, az új, 2 500 négyzetméteres belvárosi iroda megnyitását az tette szükségessé, hogy régi telephelyét kinőtte a cég. A vállalat tervei szerint a baranyai megyeszékhelyen év végén további ötven, összesen mintegy 400 munkavállalót alkalmaz majd, országos szinten pedig a jelenlegi 3 700 fős létszámát közel négyezer főre növeli — írja az MTI.

Az IT-Services Hungary Kft. Magyarország legtöbb embert foglalkoztató ICT-vállalata. A világhálón nyilvánosan megtekinthető céginformációk szerint tavaly nettó 40 milliárd forintos árbevételt ért el, amiből 1,75 milliárd forintos adózott eredmény származott. A társaság 2012-ben 36 milliárd forintos bevétel mellett 1,2 milliárd forintos nyereséget könyvelhetett el. Az ITSH a német T-Systems International magyar leányvállalata.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Megújult a Novell Filr és iPrint

sze okt 1 , 2014
ShareTweetPinShareA NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy elérhetővé vált a Novell Filr 1.1 és a Novell iPrint 1.1. A Novell Filr fájlmegosztási megoldás segítségével a felhasználók okostelefonjaikról és tabletjeikről is egyszerűen és biztonságosan elérhetik és megoszthatják vállalati dokumentumaikat, a Novell iPrint révén pedig néhány mozdulattal, rendszergazdai segítség nélkül nyomtathatnak […]

És még ez is...