Kancellár.hu: már nem lehet semmi akadálya a külföldi üzletelésnek

moneyKözel húszmillió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Kancellár.hu Informatikai Tanácsadó Zrt. A vállalat csaknem negyvenmillió forint összköltségű projektje során piacszerzési képességét fejlesztette. A pályázat megvalósítása során az Upfront Média Kft. lett a Kancellár.hu kiválasztott partnere marketing tanácsadás, piackutatás, igényfelmérés tárgykörében. A projekt keretében az Upfront Média olyan, a vállalati stratégiával szinkronban lévő piackutatási és elemzési tervet készített, amelynek birtokában az informatikai vállalat képes lesz a nemzetközi piactéren versenyképes szolgáltatásokat nyújtani az információbiztonsági szakterületen.

A projekt keretében marketingstratégia készült, illetve az e-kereskedelemhez, online megjelenésekhez tanácsadás is kapcsolódott. A projekt részét képezte az úgynevezett „Cégébresztő” menedzsmentfejlesztési tanácsadási metodológián alapuló workshop-típusú tréningsorozat is, amelyben a kereskedelmi, a kommunikációs és a stratégiai eszköztár fejlesztése volt a cél a Kancellár.hu-n belül. A Cégébresztő egy tudatosan felépített szervezetállapot-felmérés, szervezetfejlesztés és erre felépített változásmenedzsment-támogatás.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az Ericsson támogatja a magyar C++ közösséget

hét szept 22 , 2014
Az Ericsson ad otthont a „Hungarian C++ Community” meetup-sorozatának, amelynek az a célja, hogy a témában érdekeltek közösségét e módon is építse, felpezsdítve a szakmai munkát, összehozva fejlesztőket, kutatókat, egyetemi szakembereket, egyetemistákat, a tárgyban elkötelezetteket. A közösség alapítóinak szándéka, hogy egy cégektől és intézményektől független szakmai közösség jöjjön létre Magyarországon, […]
program

És még ez is...