Cisco: fenyegetés-központú világba fenyegetés-központú tűzfalat

AcsGyorgyA Cisco bemutatta az iparág első fenyegetés-központú Next-Generation Firewall (NGFW) megoldását. A Cisco ASA tűzfala a FirePOWER szolgáltatásokkal kiegészülve automatikusan értékeli és elemzi a fenyegetéseket, optimális védelmet nyújtva a hálózatok számára. A Cisco és a 2013-ban felvásárolt Sourcefire fejlesztői a Cisco ASA tűzfalba integrálták a FirePOWER szolgáltatásokat. A FirePOWER részei a következő generációs behatolásmegelőző rendszer (Next-Generation Intrusion Prevention Systems – NGIPS), a következő generációs tűzfal (Next-Generation Firewall, NGFW) és a Sourcefire Advanced Malware Protection (AMP) megoldás.

„Ez a fejlesztés kulcsfontosságú a magyar piac szempontjából is, mert költséghatékonyan ötvözi a széles körben elterjedt Cisco ASA tűzfal és a Sourcefire eredetű biztonsági megoldásokat. Az AMP szolgáltatások így még szélesebb platform választékon éthetők el, integrálva a hálózati, végponti (beleértve az Android mobilokat) illetve most már a Cisco ASA eszközöket is” – mondta Ács György, a Cisco regionális hálózatbiztonsági szakértője.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Nexon: halál a beléptetőkártyára!

sze szept 17 , 2014
ShareTweetPinShareA NEXON Kft. a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.-vel alkotott konzorciuma csaknem 520 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert egy 681,31 millió forint összköltségű projekthez. A projekt keretében felmérték a rendelkezésre álló mobil eszköz HR üzleti intelligencia-alkalmazásokat, s a tanulságokat levonva a dolgozók számára egy önkiszolgáló HR […]

És még ez is...