FX-formátum: itt a Nikon D750

DirkJasperA Nikon bemutatta a D750 tipusjelű fotóaparátját. A gyártó szerint a Nikon D750 kisebb terhet jelent, de nagyobb lehetőségeket kínál, így a fényképezés helyétől és körülményeitől függetlenül kiváló teljes képes felvételek készíthetők vele. Az új tervezésű, FX-formátumú érzékelő kivételes képminőséget és minden eddiginél tisztább képeket biztosít nagy ISO-értékek mellett történő fotózáskor. A Nikon közleménye szerint a modell döbbenetes érzékenységű AF-teljesítmény, akár 6,5 kép/mp sebességű sorozatfelvétel, valamint 1080/60p felbontású/sebességű teljes HD videofelvétel mellett strapabíró, elforgatható monitorral segíti a művészi kifejezés szabadságát. A beépített wifi funkció segítségével pillanatok alatt könnyedén megoszthatja remek, FX-formátumú fényképeit. A Nikon Picture Control 2.0 rendszere kivételes képfeldolgozási és optimalizálási rugalmasságot biztosít állóképei és videói számára, közvetlenül a fényképezőgépen.

„A teljes képes digitális SLR fényképezőgépek a fotópiac egyre jelentősebb résztvevői. Egyre több lelkes fényképész élvezi a formátum kínálta előnyöket. A D750-nel a Nikon még jobban kitolja a határokat: még több fotós számára teszi elérhetővé ezt a formátumot. Nagy izgalommal tekintünk a D750-ben rejlő lehetőségekre: ez a modell a Nikon fényképezőgép-családjának egy teljesen új ágát nyitja meg, és bárhová is vigye a fotóst az ihlete, ez a gép biztosítja a szükséges teljesítményt és rugalmasságot” — mondta Dirk Jasper (képünkön), a Nikon Europe professzionális termékekért felelős menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Cisco: fenyegetés-központú világba fenyegetés-központú tűzfalat

sze szept 17 , 2014
ShareTweetPinShareA Cisco bemutatta az iparág első fenyegetés-központú Next-Generation Firewall (NGFW) megoldását. A Cisco ASA tűzfala a FirePOWER szolgáltatásokkal kiegészülve automatikusan értékeli és elemzi a fenyegetéseket, optimális védelmet nyújtva a hálózatok számára. A Cisco és a 2013-ban felvásárolt Sourcefire fejlesztői a Cisco ASA tűzfalba integrálták a FirePOWER szolgáltatásokat. A FirePOWER részei […]
Ács György Cisco

És még ez is...