Új házimozi projektorok az Epsontól

projektorAz Epson három új, speciális funkciókkal rendelkező LCD házimozi projektorokat jelentett be, amelyeket nagyképernyős otthoni szórakoztatásra terveztek. Az új EH-TW6600W és EH-TW6600 házimozi projektorok 1080p felbontású képet vetítenek 2D és 3D formátumban egyaránt. A készülékek hét különböző színmóddal, automatikus színoptimalizálással rendelkeznek. A projektorok használata és telepítése egyszerű, a lencseeltolás bármilyen helyiségben biztosítja a kényelmes beállítást, így a készülékek előnyeit a kezdő felhasználók is azonnal élvezhetik.

Az EH-TW570 a legújabb 720p HD-Ready 3LCD technológiát használja a 2D és 3D tartalmak lejátszására. 3000 lumen fehér- és színesfény-kibocsátásának köszönhetően az Epson házimozi családjának legnagyobb fényerejű tagja. Négy 2D-s, és két 3D-s színmóddal rendelkezik. Hhosszú élettartamú lámpával (normál módban 5000, míg gazdaságos módban 6000 óra) rendelkeznek. A WF-100W nyomtató novembertől lesz kapható. Az EH-TW6600, az EH-TW6600W és az EH-TW570 házimozi projektorok szeptembertől 390 ezer, 470 ezer, valamint 169 ezer forintos nettó listaáron kaphatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

A szülők tíz százaléka tud arról, ha gyermeke veszélyes vizekre evezett

sze szept 17 , 2014
ShareTweetPinShareA magyar gyermekek átlagosan kilenc éves korukban kezdik el önállóan használni az internetet. Az európai országok nethasználó fiataljai közül nekik van a legtöbb ismerősük a közösségi oldalakon, 45 százalékuk száznál több visszaigazolt kapcsolattal rendelkezik. Ugyanakkor az uniós átlagnál jóval gyengébbek a digitális írástudás és a biztonságos internet-használat terén – derült ki […]
Facebook

És még ez is...