Vodafone: telefonálj vízben, egy méter mélyen, akár fél órán át

androidSzeptember második felében már megvásárolható lesz Magyarországon is a Sony új, víz- és porálló telefonja, az Xperia M2 Aqua, a világ legmagasabb vízállósági szintjét (IP65/68) elért okostelefonja. A mobilszolgáltatók közül egyedüla Vodafone kínálatában két színben (fekete és réz) megjelenő készülék a nagyon népszerű Xperia M2 víz- és porálló testvére. Az Xperia M2 Aqua a korlátlan belföldi hívást és SMS-küldést biztosító Red előfizetéssel már egy forintért elérhető lesz, havi 3000 forintos készülékhavidíjjal.

Az Xperia M2 Aqua a Sony első olyan középkategóriás készüléke, amely megkapta a cég vízálló technológiáját, amivel egy méter mély vízben akár harminc perces működésre képes. A nyolc megapixeles fényképezőgéppel és a hozzá kifejlesztett kreatív alkalmazáscsomaggal csodálatos víz alatti és feletti fotókat lehet készíteni, akár esőben, vagy vizes helyeken is. A 2300 mAh-s akkumulátorral ellátott, LTE képes telefon képernyője 4,8 inches qHD felbontású IPS panel. Az Xperia M2 Aqua Qualcomm Snapdragon 400 processzorral, négy processzormagos, 1,2 gigahertzes processzorral és 4.4-es KitKat Androiddal érkezik a boltokba.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

ABB: robotok szórakaztatnak a luxushajókon

csü aug 28 , 2014
ShareTweetPinShareAZ ABB-robotok látványcsodát varázsolnak a Royal Caribbean új Quantum Class hajóinak fedélzetére. A luxushajó-utazás szervező vállalat ugyanis magasabb szintre emelte a fedélzeti szórakoztatást hat ABB ipari robothoz csatlakoztatott 100”-os képernyő segítségével. A Royal Caribbean új Quantum Class óceánjáró hajóinak tervezésekor fontos kezdeményezés volt, hogy a cég a fedélzeti kényelem és […]
Kraftwerk robot

És még ez is...