Óriási leépítés a Magyar Telekomnál

sirA Magyar Telekom a külső környezet, a globális és hazai távközlési piacot jellemző erős verseny következtében a versenyképességének további javítása érdekében radikális költségcsökkentő intézkedésekre kényszerül, amelynek keretében a következő két év során hozzávetőlegesen 1 700 munkavállalójától válik meg. A létszámcsökkentésre több ütemben kerül sor, a munkatársak egy része az idei évben, egy részük a jövő évben távozik a vállalattól.

A távozó munkatársak újra-elhelyezkedését a jól működő Esély program keretén belül aktív álláskereséssel, munkaerő-piaci tréninggel és személyes tanácsadással támogatja a vállalat, bízva abban, hogy ezen eszközeivel is hozzájárul ahhoz, hogy a Magyar Telekomtól távozó munkavállalók mihamarabb újra el tudjanak helyezkedni. Ezenfelül önkéntes programot is meghirdetett a cég, amelynek keretében az elbocsátásra önként jelentkezőket további egyedi juttatások illetik meg. A Magyar Telekom a vállalatnál maradó dolgozóinak továbbra is versenyképes jövedelmet kíván biztosítani.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Az internet a televíziózás jövője

csü júl 24 , 2014
ShareTweetPinShareAz Ericsson második „Game Changer” jelentése szerint a szélessávú előfizetők és csatlakoztatott eszközök 2014 első negyedévében a a mobil szélessávú előfizetések száma globális szinten elérte a 2,3 milliárdot. A videók megtekintésére alkalmas ip-technológiával csatlakoztatott eszközök számra 2000 és 2013 között 200 millióról (a személyi számítógépek számáról) több mint 1,6 milliárdra […]
internet

És még ez is...