Szélesebb felhasználói réteg számára: jön a Lumia 530

windows-telefonA Microsoft Devices Group bejelentette a Lumia 530 belépő szintű okostelefont. A készülék várhatóan 2014 augusztusában lesz kapható adók és illetékek nélkül 85 eurós, becsült kiskereskedelmi áron. Az egy és két sim-kártyás változatban egyaránt hamarosan kapható, 3G-s Lumia 530 készülék az első 100 euró alatti árkategóriában érkező Lumia telefon, amely szélesebb felhasználói réteg számára teszi elérhetővé a Windows Phone operációs rendszer kínálta élményt. A társaság közleménye szerint, az új okostelefonnak köszönhetően még több ember tapasztalhatja meg a legújabb innovációkat és a felsőkategóriás Lumia készülékek nyújtotta Microsoft szolgáltatások előnyeit:

A készülék a Windows Phone 8.1 operációs rendszer legújabb verzióját futtatja, processzora egy négymagos Qualcomm Snapdragon, kijelzője négy collos LCD. A mobilban négy gigabájt belső memória van, amely SD kártyával akár 128 gigabájtig is bővíthető és 15 giga ingyenes felhőalapú tárhely áll a felhasználók rendelkezésére a Microsoft OneDrive szolgáltatásnak köszönhetően, amely lehetővé teszi a fájlok szinkronizálását, tárolását, hozzáférését és megosztását a Lumia 530 okostelefon és az asztali számítógépek, laptopok, vagy akár táblagépek között. A Lumia 530 élénk narancssárga, élénkzöld, stílusos sötétszürke és fehér cserélhető hátlapok lesznek kaphatók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Meg fogsz döbbenni: a világ informatikája számokban II.

pén júl 25 , 2014
Becslések szerint körülbelül hétmillió európai fogyasztó vesz részt különböző online szerencsejátékokban. Az EU online fogadási piaca a világpiac durván 45 százaléka. Az ilyen játékokat űzők többsége számára szórakozásról van szó, ám becslések szerint a felnőtt lakosság 0,1-0,8 százaléka szenvedélybeteg, míg 0,1-2,2 százalékuk nem a szabályoknak megfelelően űzi a szerencsejátékokat. Az […]
szám

És még ez is...