Gigantikus SSD a Kingstontól

kingstonA Kingston bemutatta SSDNow V300-as sorozatának legújabb tagját, a V310-es modellt. Az új meghajtó jelentősen megnöveli a rendszerek válaszkészségét (magyarul piszokgyors), és 960 gigabájt kapacitást biztosít. Az tároló a Phison 3108 vezérlőnek és a 450 MB/s olvasási és írási sebességnek köszönhetően tízszer gyorsabb egy 7200-as fordulatszámú merevlemeznél. A mozgóalkatrész nélküli meghajtó ütésálló, energiahatékony és nem melegszik fel, így megbízhatóbb és kevésbé sérülékeny a hagyományos merevlemezes meghajtóknál.

„2009 óta a V, azaz Value („Érték”) sorozatba tartozó meghajtóink a lehető legjobb ár-teljesítmény arányt biztosítják, így korlátozott költségvetésű vagy kezdő felhasználóink is élhetnek az SSD technológia előnyeivel. A 960 GB-os V310 a Kingston SSD-k eddigi legnagyobb kapacitású modellje. Ideális fejlesztési lépést jelent a már meglévő rendszerek számára, mivel fokozza a rendszerindítási sebességet, lerövidíti az alkalmazások betöltési idejét, és segít abban, hogy a felhasználók a lehető legtöbbet tudják kihozni számítástechnikai befektetéseikből” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

BYOD stratégia: hat hathatós tanács, ami hathat VI.

sze júl 23 , 2014
ShareTweetPinShareA biztonságos BYOD érdekében, a Novell magyarországi képviselete az alábbi lépéseket és megoldásokat javasolja az átfogó BYOD stratégia kialakításához. Titkosítsuk az érzékeny adatokat! Célszerű titkosítva tárolni minden olyan, nem szabványos eszközön tárolt adatot, ami céges tulajdonnak számít, beleértve az alkalmazottak vállalati e-mail üzeneteit. Így akkor sem kerülnek illetéktelen kezekbe a […]

És még ez is...