Sony: ezt mindenképp vidd magaddal ha bulizni mész! IV.

zenexJavában tart a fesztiválszezon, s a Sony szerint nem buli a buli, ha nem vagy online a mulatozás kellős közepén. Néhány tipp a japán társaságtól, hogy mit ne hagyj otthon semmiképp sem:

SRS-X3 és SRS-X2 vezeték nélküli hangsugárzó
A zene akkor is szólhat, ha éppen nincsenek koncertek, oszd meg zenéidet a közvetlen környezeteddel a könnyű és stílusos SRS-X3 és SRS-X2 vezeték nélküli hangszórókkal. Ne tévesszen meg a viszonylag kis méret, ezek a hangsugárzók elég erőteljesek ahhoz, hogy még inkább felerősítsék a nyári slágerek ütemeit. Az SRS-X3 készülékben minden megtalálható: kiváló kialakítás, tartós szerkezet és hihetetlen hangzás tagadhatatlanul előkelő formában. A beépített akkumulátorral egy töltéssel akár hét órán keresztül is megállás nélkül szólhat a zene. Az SRS-X2 a tökéletes társ szabadtéri eseményekhez. Elég kicsi, hogy elférjen a kezedben, de kivételes ereje révén kiváló hangzást biztosít. Nem kell kompromisszumot kötnöd a hangminőség terén a hangszóró kis mérete miatt, hiszen a Clear Audio+ technológia és a hangzásmód választás ebben a készülékben is megtalálható.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

eMAG: így vásároltok ti

sze júl 23 , 2014
ShareTweetPinShareVan még tartalék a magyarországi e-kereskedelemben – derül ki az eMAG online webáruház felméréséből. A vásárlóerő szempontjából meghatározó, 18-55 éves lakosság 86 százaléka rendelkezik internet hozzáféréssel, ám mindössze 28 százalékuk szokott rendszeresen termékeket rendelni a világhálón keresztül. Ez a vásárlási forma hamarosan nagyobb népszerűségre tehet szert, hiszen a jelenleg csak […]
bevásárló kosár, kiskereskedelem

És még ez is...