Nemzetközi mobilfilm-fesztivál Budapesten

die-hard-5Budapestre érkezik a Movilfestawards nemzetközi mobilfilm-fesztivál, amely idén először fotó kategóriával egészül ki. A mobil filmek versenyére ingyenesen lehet nevezni a mobileszközökkel készült alkotásokat. A filmfesztiválhoz kapcsolódóan tematikus kerékpártúra is indul a Telenor támogatásával, amely a legkülönlegesebb budapesti filmes helyszíneket járja be, többek közt a Die Hard 5, az Evita, a Kémjátszma vagy a Csíkos pizsamás fiú című filmekből. A kerékpártúra programból befolyt összeget a szervezők a filmfesztiválra, a főkategória nyertes alkotás nemzetközi filmfesztiválokon való nevezésére fordítják, a Movilfestawards mobilfilm-közösséget támogatják.

„A mobiltechnológia és közösségi média olyan kapukat nyit meg a felhasználók előtt, amelyekre korábban nem volt példa. Ha valakinek jó szeme van az ilyesmihez, rendelkezik egy jó készülékkel és mobilinternet hozzáféréssel, érdekes, értékes alkotásokat hozhat létre és most akár rangos nemzetközi díjat is nyerhet vele” – hangsúlyozta Kutas István, a Movilfestawards-ot támogató Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Három lépés, amely megrengetheti az it-világot

sze júl 23 , 2014
ShareTweetPinShareHogyan találhatjuk meg az egyensúlyt a biztonság és a lehetőségek kihasználása között – ez volt a témája a Gartner Security & Risk Management idei találkozójának. A Symantec szerint a válasz a rugalmasságban rejlik. Első lépésként meg kell értenünk a biztonság területén lezajlott változásokat. Az utóbbi két év alatt a kiberbűnözés […]

És még ez is...