Online liciten árulja ki szükségtelenné vált eszközeit a Knorr-Bremse

licitInternetes árverésen értékesíti használt eszközeit a Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft. A cég vezetése azért döntött az aukció mellett, mert új, korszerűbben felszerelt telephelyen folytatják a munkát, oda pedig már nem viszik át a fölöslegessé vált, használt eszközöket. A legközelebbi árverési forduló július 30-án ér véget, de várható, hogy további aukciókat is szerveznek a nem használt berendezések értékesítésére.

Az eladásra kijelölt árukat típusuk szerint 118 tételre osztották. A termékek között találhatók szerszámgépek, univerzális készülékek és eszközök, állványok, emelőeszközök, forgácsolószerszámok, informatikai eszközök, aluminium szálanyagok. Továbbá néhány irodai felszerelést, szemléltető eszközt, bútort is találnak az érdeklődők. A teljes árukészletet az aukciószervező oldalán lehet megtekinteni. A július 30-án záruló fordulóban összesen 65 625 euró (valamivel több mint húszmillió forint) a tételek teljes kikiáltási ára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Európai díjat nyert a navigációval foglalkozó NNG

ked júl 22 , 2014
ShareTweetPinShareA navigációs megoldásokat kínáló NNG Kft. (korábban Nav n Go Kft.) nyerte az idén a European Business Awards (EBA) „Az év növekedési stratégiája” díját — közölte a társaság. A díjat olyan vállalatok kaphatják, amelyek nemzetközi növekedése növeli a profitot és a piaci részesedést. A cég pénzügyi adatai alapján a társaság […]
taps

És még ez is...