Rácuppantak a népek a Maxcom idősgondozó mobiltelefonra

Maxcom-MM715Egyedül élő, időskorú szeretteinket a nap 24 órájában szeretnénk biztonságban és jó kezekben tudni, hiszen csak akkor lehetünk igazán nyugodtak, ha tudjuk, hogy van, aki azonnal segít nekik, ha baj történne. Mivel azonban nem lehetünk velük mindig, a Young B.T.S. Kft. által forgalmazott idősgondozó mobiltelefon és a hozzá tartozó SOS karperec jelenthet megoldást, amely egyetlen gomb lenyomásával azonnali segítséget hív. A FKI Fogyatékosügyi Kommunikációs Intézet Közhasznú Nonprofit Kft. (FKI) munkatársai egész évben, önfeláldozóan, éjt nappallá téve, akár szabad napjukat is feláldozva azért dolgoznak, hogy segítséget nyújtsanak a fogyatékos és idős emberek audiovizuális kommunikációjának fejlesztésében. Teszik ezt elsősorban szaktanácsadással, valamint életviteli és gyógyászati segédeszközök értékesítésével – így vált a Maxcom idősgondozó mobiltelefon is a vállalkozás webáruházának egyik népszerű termékévé az elmúlt évben.

A közlemény szerint a Maxcom MM715 idősmobil és SOS segélyhívó karperec tökéletes választás az idősek és gyengénlátó emberek számára, ugyanis rendkívül egyszerű használattal, egyetlen gombnyomással értesíti a hozzátartozókat baj esetén. Az idősgondozó telefon kártyafüggetlen készülékként, hagyományos SIM kártyával működik, a még könnyebb kezelhetőség érdekében pedig magyar nyelvű menüvel, nagy nyomógombokkal és nagyméretű karakterkijelzővel, továbbá elemlámpával és töltőbölcsővel van ellátva. A telefonban a fontos adatok egyedileg tárolhatók, így például a vércsoport, az életkor vagy az allergiára utaló információk is betáplálhatók. A víz-, por- és ütésálló karperec pedig bárhol és a nap 24 órájában viselhető, illetve 80-100 méteres szabadtéri hatótávolságával kertészkedés vagy séta közben is használható.


 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Next Post

Egyre nagyobbak a zsebek az okostelefonok miatt

hét nov 17 , 2014
ShareTweetPinShareA telefonok evolúciójával járó méretnövekedés következménye, hogy az új okostelefonok egyre nehezebben férnek el a nadrágzsebekben. Ez változtatásokra készteti a ruhagyártókat. A változások egyszerre jelentenek fejtörést és design lehetőségeket a divatcégeknek – írja a Mashable nyomán a mediainfo.hu. Egyes márkák szerint ezek a trendek szabják meg a nadrágok jövőjét. A […]
okostelefon

És még ez is...